Börsvärlden kan tillsammans med mig presentera ett nytt koncept för traders på den svenska marknaden. Traders Club är precis som namnet antyder en digital utbildningscommunity för traders med fokus på trading som metodik och alla de olika områden, ämnen och egenskaper som detta “yrke” innefattar (oavsett om din handel idag sker på hel- eller deltid).


Traders Club kommer drivs i ett exklusivt samarbete med mig. Med oss på satsningen, och som kommer att presenteras framledes, har vi också en rad andra relevanta trading- och samarbetspartners, samt bolag/tjänster med nära anknytning till konceptet trading.

Traders Club är helt gratis och utan några förpliktelser, med ett syfte att erbjuda en utbildningsplattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom din trading (för såväl day- som swingtraders). Jag är med och driver detta för att trading är ett av mina största intressen och idag även mitt jobb. Mina förhoppningar är att jag själv kommer kunna delge mina tankar och åsikter med er på ett sätt där vi får lära oss av varandra och utvecklas tillsammans. Jag kommer finnas i communityn samt köra Q&As och utbildningar.

Vi söker dig som har en stor passion för trading och börsen och söker likasinnade människor att utbyta erfarenheter och kunskaper med samt en möjlighet att lära dig, samt få feedback och inspiration av professionella aktörer verksamma inom området. Är du en av dem?

På Börsvärldens hemsida hittar du mer information och där sker även anmälan.
Skicka in din ansökan här!