Hej! Jag heter Erik, är 26 år och utbildad nationalekonom.

Idag köper och säljer jag aktier på daglig basis, följer dagligen vad som händer i världsekonomin och detta är mitt heltidsyrke. Jobbet är krävande men också unikt med tanke på att aktier svänger olika från dag till dag. Min huvudsakliga trading är intradagshandel, det vill säga att jag endast har positioner under dagen. Jag har mina mål i absoluta termer och ett mål är en långsiktig portfölj ska kunna täcka framtida vardagliga behov av finansiella medel.

Här finns några intervjuer och artiklar med mig:
Dagens Industri – Så gick tradingprofilens portfölj 2017
VA Finans- 10 Twitter-konton alla investerare borde följa under 2017
Dagens Industri – Så är livet som daytrader
Månadens Twitterprofil: Börsvärlden möter daytradern Ekka Lundin
TradeVenue – Vägen till en framgångssaga

På sidan av min trading bedriver jag diverse projekt, denna sajt står för grund för mitt företag samt bloggandet om vardagen som privat investerare på den svenska aktiemarknaden. Bloggens syfte är att inspirera och få intresserade en insikt om hur jag handlar och agerar på olika typer av händelser. Att få inspirera människor, knyta kontakter men också själv inspireras är något som jag eftersträvar.

Företagets verksamhet är tjänsteuppdrag, konsultationer och bloggverksamhet inom finans. Finns det någonting jag kan hjälpa dig med eller har du en fundering? Tveka inte att höra av dig!


Disclaimer/Friskrivning

Investeringar medför alltid en risk. De kan både stiga men också falla i värde, det finns en risk att du kan förlora hela eller delar av din investering. Inget som skrivs på sajten, varken av mig eller av någon i kommentarfälten bör inte ses som rekommendation. Dina beslut inom investeringar sker på egen risk.