För dig som handlar mycket är Nordnets Active Trader-erbjudande ett bra alternativ. Beroende på dina specifika förutsättningar och handelsstrategi skräddarsyr Nordnet en bra lösning för dig. Oavsett om du daytradar eller swingtradar så finns många alternativ för just dig. Dessutom får Active Taders ett VIP-nummer till tradingsupporten och mäklarteamet.

Som Active Trader på Nordnet finns möjlighet till olika handelsapplikationer för att underlätta handeln. En Infront-terminal möjliggör att bygga din individuella handelsplattform. Bland annat finns realtidskurser, full orderdjup och nyhetsflashar. Nordnet lanserade nu i oktober den nya handelsapplikationen Infront Web Trader. Den helt webbaserade klienten är en lightvariant av Infront Active Trader, och fungerar som ett bra komplement till din handel.

Vill du korta finns ett stort utbud av blankningsbara aktier, nästan 100 bolag på blankningslistan. Blankning sker vanligtvis på en traditionell aktie- och fonddepå, men det finns också möjlighet till intradagsblankning på ett investeringssparkonto. Blankar du intradag så får du tillgång till fler bolag, vilket ökar dina möjligheter att skapa avkastning. För att ta del av intragsblankningen bör du handla mycket då Nordnet tyvärr inte kan erbjuda alla detta.

Belåning möjliggör stor flexibilitet i din handel och Nordnet har många möjligheter för just det. Det finns intradagslimit vilket innebär att det inte utgår någon räntekostnad om man stänger belåningen samma dag. Belåning möjliggör flexibilitet och är därför ett bra verktyg för den som handlar mycket.

Valutakonto är ett effektivt sätt att minska kostnaderna vid handel i utländsk valuta, vilket finns på en aktie- och fonddepå. Handlar man via annan depåtyp kommer det dras en växlingsavgift på 0,5 % och via ett valutakonto blir denna spread 0,15 %.

Utöver detta får du som handlar via Nordnet som Active Trader buntade notor och fler kursnivåer än övriga kunder. Då buntas köp och sälj separat, vilket underlättar handel samt minskar kostnaderna för dig. Notera att det är samma handelsdag, bolag och riktning (köp eller sälj) för att affärer ska buntas. Antalet buntningar kan skilja sig för olika handelsplatser samt hur mycket du handlar.

Traders Club har ett samarbete med Nordnet vilket ger dig bättre villkor som medlem.

Ansök till Traders Club om du är intresserad.

Väl mött!