Godmorgon, förra veckan bjöd på en hel del svängningar tack vare rapporterna. Hoppas ni tog del av chanserna!

Atlas Copco släppte en bra rapport och tog sig över den ”jobbiga” 200-kronorsnivån. En rejäl köpsignal, aktien fortsatte ända upp till 213,60 innan säljare under fredagen kom in och tog hem lite vinst. En bra entry för lång här är vid 200 kr, men skulle vilja se en studs innan jag köper.

ATLAS20

Electrolux släppte också en bra rapport och handlas nu vid intressanta nivåer. Vid 180 kronors nivån hittar vi några toppar sedan tidigare, skulle vi ta oss över väntar 186-187, följt av toppen på 193. Enligt MACD finns det möjlighet till fortsatt uppgång.

ELUX20

Ericsson som är vårt tredje största bolag hjälpte vårt index i fredags med en rapport över förväntningarna. Aktien tog sig över ett flertal motstånd och testar inom tid den negativa trendlinje som den skapat.

ERIC20

HM som jag tidigare skrev om bekräftade stödet vid 280-området och har nu studsat upp till 287. Jag är fortsatt positiv till aktien så länge vi befinner oss över den nivån. MA-200 utgör ett starkt stöd. HM20 SCA släppte också en bra rapport, aktien som befann sig på viktiga nivåer runt 170 studsade rejält och stängde på 178,30. Grattis till er som köpte. Jag har pratat om 170-nivån tidigare.. SCA20 Trelleborg är en aktie som gått väldigt bra under ett par år och har nu rekylerat tillbaka till intressanta nivåer för köp. Skulle den bryta trendlinjen väntar tidigare toppar vid 135 som utgör stöd. Ha dock i tankarna att bolaget släpper rapport imorgon (tisdag 22 juli) innan öppning. Lycka till!

TREL20

 

 

Läs mer om ProRealTime här! Lycka till i veckan, för att följa mig närmare – kika in på min Twitter!