Vecka 36 bjöd på en ordentlig dos med makro samtidigt som Ukraina-situationen har förvirrat marknaden med olika besked från olika håll. Super-Mario gav köparna kraft när ECB sänkte räntan till 0,05 procent, DAX gick upp 2,60% under veckan medans vårt trötta (?) OMX gick ner 0,20%.

Euron tappade ordentligt mot dollarn tack vare ECB. Under de senaste 4 månaderna har Euron försvagats drygt 7,5% mot dollarn.
USD (-)

Brott av trendlinjen av Ericsson. Ser vi 90-området nästa vecka?
Ericsson (LM) - B (-)

Boliden som varit en het aktie under 2014, testade av 116 nivån i slutet av veckan och orkade inte riktigt ta sig över. MACD har fortfarande mycket att ge och det kan indikera för ett utbrott över 116.
Boliden AB (-)

Volvo har under den senaste tiden varit riktigt svag. Sedan i slutet av april är aktien ned över 22%. Köpläge? Inte riktigt än..? Jag bevakar viktiga 80..
Volvo AB - B (-)

Fin trend i S&P500, inga direkt svagheter men björnen kommer när man minst anar det.. Jag bevakar 1987, 1950 och självklart den viktiga nivån 1900.
USA500 Cash (-)

DAX som ofta bjuder på volla börjar röra sig mot ett område där jag tror säljarna kommer tillbaka. Vi har haft en kraftig uppgång från 8 augusti tills idag på 10%. Jag tror det är dags för en liten paus i veckan. Om möjlighet ges kommer jag gå kort i dessa områden som ni ser på grafen.
Tyskland30 Cash (-)

Sist men inte minst måste vi ta en titt på guldet som närmar sig intressanta stödnivåer. Som jag pratat om på Twitter så bevakar jag 1240 följt av viktiga 180.
Avista Guld (-)

Graferna är som vanligt framtagna med det grymma verktyget ProRealTime.