Mitt besök i Sparpodden, som dessutom var min premiär i poddvärlden, var faktiskt oplanerat. Iallafall från min sida… Men roligt var det iallafall! Har du missat att lyssnat på avsnittet så finns det att lyssna på här.

Men min planerade premiär i poddvärlden gjordes faktiskt några dagar senare i en podd som heter Yrkespodden.

Yrkespodden handlar om att Jenz intervjuar olika personer inom olika yrkeskategorier där jag mesta dels frågar om hur en vardag på jobbet ser ut inom den specifika yrkesgruppen men också hur man utbildar sig till yrket. Vi pratar också om hur livet kan gå som det går och hur man som lyssnare ska kunna ta till sig tips och inspiration till sitt drömyrke.

Jens som pluggar ekonomi på Örebro Universitet bjöd in mig till att få berätta lite mer om hur en vanlig dag för mig kan se ut och vad jag fick för väg i skolan. Jag gillar konceptet och budskapet Jens har i podden! Det var riktigt roligt att få medverka och jag såg det som en stor ära att bli tillfrågad. I avsnittet pratat vi om allt från Bitcoin och till vem den där Börshajen egentligen är…


Vill du umgås och kommunicera med andra likasinnade traders? Eller är du ny inom trading och vill utforska mer? Som medlem i Traders Club utöver ta del av våra samarbetspartners dessutom en daglig färsk morgonvideo av mig där jag tittar på den nya informationen som kommit till marknaden samt vad jag planerar att titta på under dagen på börsen. Jag streamar min skärm och tittar på relevanta aktier och marknader för dagen.
Det vill du inte missa! Så ansök nu till Traders Club!