För snart två veckor sedan fick jag möjligheten att träffa EFN och spela in en kort video där jag presenterar fyra korta tips man ska tänka på ifall man vill köra igång med trading och idag kom resultatet! Roligt och bra format tycker jag!

EFN står för Ekonomi- och FinansNyheterna. Jag kan varmt rekommendera deras matnyttiga nyhetsida där man får färska kommentarer kring specifika aktier och marknader som är intressant för stunden.

Då jag är tillbaka efter sjukdom och en misslyckad start i Vasan måste jag säga att marknaden är riktigt riktigt seg. Det var lite av min förväntan också efter det kraftiga nedstället vi fick för några veckor sedan. Vi har nu kommit upp en bit (som vanligt.. zZzZzz) och det känns som att både säljare och köpare är nöjda för stunden. Marknaden rör sig långsamt och det händer väldigt lite, därför kan det vara intressant att diskutera kring pris- och tidsperspektivet i tradingen. Det gjorde jag i mitt senaste inlägg hos Nordnetbloggen, inlägget finns här!

På återseende!

Ekka