Ekka Lundin

Swedish daytrader and private investor

Grafbomb inför V46

Jag bevakar guldet relativt flitigt och jag har tidigare flikat om stödet vid 1180. Nu bröt vi ner och många stoploss var placerade där. Men vi fick en ordentlig skjuts uppåt i fredags och köp kan bli aktuellt
Avista Guld (-)
Telia besökte i veckan ett lågvolymsområde där säljarna tog som väntat över taktpinnen. Aktien har också testat av taket i kilen.
TeliaSonera AB (SE) (-)
Bankerna har varit en stor bidragande faktor till den uppgång som vi har haft den senaste månaden. Swedbank fortsätter här i sin uppåt stigande trend.
Swedbank AB (-)

SCA – som har en negativ trend sett till 1 år tillbaka, träffade ett tak i den fallande trenden.
Svenska Cellulosa AB (-)

PEAB – som har rapport 14/11 har brutit upp och testar av ett lågvolymsområde i den gröna zonen. Skulle vi ta oss över den så ser vi högre kurser.
Peab AB (-)

HM – ni som följt mig på Twitter vet att jag har tjatat om HM och den är verkligen intressant. Den markerade zonen har tidigare gett oss tydliga signaler. Här skulle jag kunna tänka mig att gå kort och ha en SL strax över 300.
Hennes & Mauritz AB (-)

AXIS – Testar av MA-200 och det har den svårt med. Skulle aktien orka hålla sig på dessa nivåer och få ett uppåt pekande MA-200 tror jag vi ser högre kurser, men vill se den bryter upp innan jag tar position.
Axis Communications AB (-)

ATCO – Testar av höga nivåer och det är läge att sälja av ifall man köpte i samband med rapport. Verkligen överköpt och vi ska nog andas lite innan nya höjder tas.
Atlas Copco AB - A (-)

ALFA – Visar styrka genom att bryta ur den negativa trenden som den haft under de senaste 6-månaderna. Däremot så visar fredagens candlestick att säljarna kom tillbaka mot stängning. Falsk köpsignal på G?
Alfa Laval AB (-)

ABB – Testar av taket i den negativa trend som byggts upp under 2014.
ABB Ltd (SE) (-)

S&P – Storebror USA visar en otrolig styrka men jag tror att vi tar en paus i uppgången denna vecka, välbehövligt att efter ha satt ny ATH.
USA500 Cash (-)

DAX – visar inte alls den styrka som S&P och OMX har gjort. Jag har två trender som jag identifierat och som jag handlat efter.
Tyskland30 Cash (-)

OMX – körde ett snarlikt senario som jag gjorde med DAX men den bröt vi upp igenom och vi har sett en ordentlig styrka under de senaste veckorna. Ska vi nedåt en bit vilket jag hoppas så bevakar jag 1380-1375 området som ett viktigt stöd.
Sverige30 Cash (-)

Graferna är som vanligt framtagna med ProRealTime. Läs mer om programmet här!

Föregående

Analys av 42 och kommande vecka

Nästa

Veckans case – SCA

  1. Kul att du börjar väva in volym lite mer i analysen och kollar på områden av låg volym som stöd/motstånd. Ofta väldigt bra respons vid användning i rätt kontext!

    Keep up the good work,

    Daniel WCM

Lämna ett svar

Ekka Lundin Copyright © 2020 - Sajtens innehåll är egna åsikter och skall inte ses som någon form av rådgivning