Under förra veckan hade vi en fin och välbehövlig rekyl i våra index. Det bjöds på volla dag in och dag ut, riktigt roligt och hoppas ni utnyttjade tillfället!

Nu kör vi!

Vi börjar med vårt OMX – notera att detta är Cash-Market, dvs det uppstår inga gap och liknande. Detta index går att handla dygnet runt hos IG-markets. Vi vände runt 1320 som det pratats mycket om i mitt Twitter-flöde och mycket rätt blev den ordentlig köp-respons på marknaden vid denna nivå. Vi stängde runt 1355 idag vilket tidigare varit stöd. Starkt. Mot 1375?

Sverige30 Cash (-)

Mitt favoritindex – DAX – svängde en hel del förra veckan och det gillar vi traders. 9220 bröts och vi var nere en bit under den viktiga 9000-nivån men vi tog oss upp relativt fort vilket gav tecken på styrka och bekräftade stödet. Idag lyckades DAX inte stänga över 9200/9220 men testar vi av området imorgon och går över det ser jag det som en köpsignal. Går vi igenom väntar 9400.

Tyskland30 Cash (-)Det breda S&P500 var ner på 1900 som jag pratat om tidigare om ni följt mig på Twitter. Där omkring vände vi och köparna bekräftade de tidigare topparna som stöd. Teknisk analys när den är som bäst.

USA500 Cash (-)

Telia som jag blev positiv till när den i början av juli bröt upp från MA-200 och och motståndet på dryga 50-kronors nivån har rekylerat ner ordentligt. Nu befinner sig aktien under MA-200 och under det tidigare motståndet. Skulle vilja se samma händelse som tidigare innan jag köper.

TeliaSonera AB (SE) (-)Sandvik bekräftar stöd på 85 kr. Från denna nivå har vi tidigare sett ordentliga svar från köparna. Motstånd hittar vi vid 90.

Sandvik AB (-)Atlas var i fredags nere på den nivå som aktien tidigare brutit sig upp ur, strax under 200 kr-nivån. Idag såg vi som i många andra aktier, köprespons. Denna har jag haft på bevakning, grattis till er som köpte!

Atlas Copco AB - A (-)Precis som Atlas har Boliden bekräftat stöd på tidigare utbrottsnivå. Vid 105,70 såg vi en ordentlig våg av köpare.

Boliden AB (-)Sist men absolut inte minst avslutar vi med vårt största bolag, HM. HM som jag tidigare pratat om där den har haft en liten zon mellan 283-280 där vi fått tydliga signaler om vi ska upp eller ner. Idag sköt vi igenom det området och vi stängde i stortsett på dagshögsta. En riktig köpsignal. Ska vi mot ATH och 300? Varför inte..

Hennes & Mauritz AB (-)

 

Graferna är som vanligt framtagna med ProRealTime – min lilla recension om programmet finns här. I höst blir det mer aktivitet här på bloggen och Lundin Finans ska komma igång på allvar. Är det något ni undrar är det bara att kontakta mig eller via min Twitter!