Ekka Lundin

Swedish daytrader and private investor

Intressant läge i MTG

MTG som är ett av de mindre bolagen i OMXS30 befinner sig på intressanta nivåer. Aktien är ner ca -15% under 2014 och en stor bidragande faktor är oroligheterna som uppstått i Ukraina/Ryssland. Aktien stängde igår på 286,60, dagslägsta var 285 som noterades sent under handelsdagen men köparna kom tillbaka och visade styrka. Vi har ett relativt stort stödområde vid 285-280. Ett köp i detta område med en target på 300 och eventuellt högre rekommenderas. Dock skulle jag vilja se bekräftelse av köparna innan jag tar position, skulle aktien gå under 280 kan det möjligtvis vara läge att gå kort. Men både RSI och MACD visar låga nivåer. Ett minst sagt intressant läge i MTG..

MTG3

Lycka till! Snart kommer jag lansera en Tradingdagbok där jag kommer presentera mina positioner och ni kommer kunna signa upp för prenumeration på mina swingtrades. Så fort jag köpt, sålt eller ändrat en position kommer ni få ett mail! För att ta del av mina kortare trades – följ mig på Twitter!

Föregående

Köpdags i Nordea och Sandvik

Nästa

Köpsignal i Telia, SKF och nya höjder i Atlas Copco

  1. Magnus

    Låter spännande med mail och följa dina swings kommer det vara gratis eller ska du ha en peng för det?

    • Ekka

      Kul att du gillar idén! Det kommer självklart vara gratis!

Lämna ett svar

Ekka Lundin Copyright © 2020 - Sajtens innehåll är egna åsikter och skall inte ses som någon form av rådgivning