På måndag kör en ny månad igång. Själv summerar jag maj som en relativt seg månad gentemot årets tidigare månader. Den slutade visserligen på plus, det gäller att tänka positivt och ta lärdom av sina misstag. Jag har också i veckan bytt till Nordnet från Avanza, vilket också inneburit en resa från Six Edge till Infront. En liten omställning för mig men i slutändan tror jag det är till min fördel. Rent allmänt känns det också roligt och inspirerande med ett byte.

Men något jag utan tvekan kommer att fortsätta med är att göra mina analyser i ProRealTime. Jag tycker det programmet är riktigt bra då det är lätt att backtesta sina strategier och man kan även implementera utvecklade indikatorer. Är du intresserad av att testa en indikator finns några på HigherLows.se.

OMX till veckan såg ut att bryta upp för mig men under fredagen dominerade säljarna och vi stängde riktigt svagt. Jag tolkar det som en falsk köpsignal och kommande vecka blir oerhört intressant.

Sverige30 Cash 2(-)

Sverige30 Cash1 (-)

Sverige30 Cash (-)

 

Höjdpunkter under veckan som jag tittar extra på:


– Måndag

 • Tyskland: KPI (prel) maj kl 14.00
 • USA: privata inkomster, konsumtion april kl 14.30

– Tisdag

 • Elekta (kl 7.30)
 • Scibase: beräknad första dag för handel på First North (den lilla post man nu får)
 • Tyskland: arbetslöshet maj kl 9.55

– Onsdag

 • ECB: räntebesked kl 13.45
 • USA: ADP sysselsättning privat sektor maj kl 14.15
 • ECB: pressträff med Mario Draghi kl 14.30
 • Fed: Beige Book kl 20.00

– Torsdag

 • Gaming Corps: preliminär första dag för handel på First North (den lilla post man fått)
 • BOE: räntebesked kl 13.00
 • USA: nyanmälda arbetslösa, veckodata kl 14.30

– Fredag

 • USA: sysselsättning maj kl 14.30

 

Lycka till och kör hårt! Vi hörs på Twitter!