Ekka Lundin

Swedish daytrader and private investor

Köpsignal i Telia, SKF och nya höjder i Atlas Copco

Folkaktien Telia meddelande tidigt på måndagen att bolaget förvärvat Tele2:s verksamhet i Norge till ett värde av 5,1 miljarder och marknadsandelen i Norge därmed växer till över 40 procent. Marknaden hyllade förvärvet och tog aktien över 50kr på måndagen. Vid 50-området hittar vi tidigare gott om motstånd i form av linjer men också av MA-200. Med en stängning över 50 gav aktien en köpsignal. Det ser ut som att nästa stop är 52, skulle sedan gärna se den gå ner till 50 för en bekräftelse av stöd för att sedan testa av 55-området.

TLSN7

Atlas Copco som jag för ett tag sen twittrade om, befinner sig vid sin tidigare topp runt 199 och närmar sig den mentala nivån 200. Men MACD visar tecken på ett starkt momentum och det kan ta aktien till nya höjder. Intressant läge och jag har den under bevakning. Gott om stöd hittar vi vid 193-nivån som vi nyss var ner och testade. Måndagens candlestick med en stängning på i stortsett dagslägsta ger oss en signal om att säljarna inte är klara. Som sagt, bevakning som gäller.

ATCO7

SKF har visat lite styrka och avbrutit den negativ trend som aktien haft under snart 12 månader. 175-nivån har jag sedan en lång tid tillbaka haft som ett motstånd men nu har aktien brutit den och lyckades trots en ganska stor säljsvans stänga över motståndet. Det ger oss en, trots liten, köpsignal. Motstånd hittar vi vid 180 kr och vid 184-området.

SKF7

Lycka till alla läsare. Kommentera gärna eller skicka ett mail ifall ni har önskemål på aktier jag ska analysera.

Bred diversifiering behövs bara när investerare inte vet vad de gör.
Warren Buffett

Formulär för att kunna signa upp för att få förslag på swingtrades kommer troligtvis senare under veckan, håll ut!

Föregående

Intressant läge i MTG

Nästa

Analys på H&M och ALFA

  1. Kom ihag att alltid kontrollera anvandarvillkoren for en bonus innan du bestammer dig for att anvanda den eller inte.

Lämna ett svar

Ekka Lundin Copyright © 2020 - Sajtens innehåll är egna åsikter och skall inte ses som någon form av rådgivning