Ibland är det bra med gråa söndagar, det är då man hinner med allt som man tänkt man skulle hunnit med under helgen. Eller?
Hur som helst, hoppas ni har haft en bra midsommarhelg.

Graferna är framtagna med hjälp av ProRealTime – läs min recension här!

OMX – Dagsgraf
Kilen håller ännu och inget trendbrott har inte ännu setts till. Fin studs vid 1380 nivån som var toppen vid april tidigare i år.
OMX1
OMX2

S&P – Dagsgraf
Har en liten bredare kil gentemot vårt OMX-index men enligt kanalen är uppgången väldigt begränsad på kortsikt. Bryter vi ner under 1925 kommer nog 1900 testas av och det är enligt mig en viktig nivå för vidare uppgångar. Intressant läge (som vanligt).
SP1SP2SP3

ALFA – Dagsgraf
Har skapat en ganska brant trend nedåt mot den viktiga nivån 165,50 som säkerligen kommer testas av i veckan. Men jag skulle vilja se en rejäl studs och bekräftelse av köparna och gärna ett brott av den röda linjen innan jag tar position för uppgång.
ALFA

SKF – Dagsgraf
Jag tolkar det som att aktien har brutit den negativa trendkanalen och har nu testat av 175-nivån som är en gammal topp för över 2 år sedan men den pratar sitt tydliga språk och utgör ett tydligt motstånd. När det bryts kan det vara aktuellt för att ta position för att sedan ta oss upp mot 185.
SKF

SANDVIK – Dagsgraf
Aktien orkade inte över 97-nivån för någon vecka sedan och rekylerade ner till 90-nivån för en studs upp och den stängde i torsdags på 92,45. Jag vill se ett utbrott över 97-nivån innan jag tar position.
SANDVIK

Några frågor? Jag finns på Twitter eller kontakta mig här!