Då var september över, månaden gick ändå riktigt bra tyckte jag. Jag skulle inte säga att min handelsstil förändrats men jag har utvecklat min size och det märks rätt tydligt på min PnL. Tidigare vinster som kanske var i snitt 1000kr/trade (exempel) kanske nu är på 1500 kr/trade i vinst. Ni som följer mig på Twitter vet att jag några veckor in i månaden flyttade hemifrån och till ett liknande kontor jag satt på förut. Det betyder oerhört mycket för min psykologi/välmående samt det sociala. Det är skönt att gå till jobbet, jag höll på att bli knäpp hemma. Det är såklart en smaksak och det passar inte alla att sitta med andra heller. Hur som helst har det hjälpt mig mycket i det mentala senaste veckorna och det har synts i resultaten också.

Intradagshandel i september

Förra onsdagen hade vi dessutom den första fysiska träffen för medlemmarna i Traders Club. För min egen del var det roligt att få föreläsa kort om hur en vanlig dag kan se ut för mig. Allt ifrån hur mina rutiner ser ut innan öppning till hur jag utvärderar och för statistik över min handel. Nordnet var även på plats som mäklarpartner och gick igenom courtagedealen man får hos Nordnet om man är medlem på Traders Club.

Då vi Traders har ett relativt osocialt arbete tycker jag det är riktigt kul att träffas fysiskt och få lära känna de personer man chattar med dagligen lite mer, vilket också var huvudsyftet vid onsdagens event. Från min och Börsvärldens sida var vi väldigt nöjda och mitt intryck var att medlemmarna också var nöjda, kul!

 

Under samma dag fick jag även möjligheten att medverka i Nordnet Talks, ett väldigt lätt och bra format som Nordnet tagit fram. Jag tycker att intervjun gick bra med tanke på att det var nytt koncept för mig och det var riktigt roligt att träffa Jocke. Klippet ser ni nedan. Blev i allmänhet väldigt imponerad av Nordnet som organisation och det känns bra att vara kund där!

Kör hårt där ute! Ses i orderböckerna

/Ekka