Hej och välkommen till inbjudan till Svenska FinansTwitters EM-bet! Den 10/6 går startskottet för sommarens händelse, Fotbolls-EM. Därför är det dags att visa dina kunskaper inom fotboll! Vi kommer att använda oss av sajten betto.se som Andreas Blombäck lanserat. Vi har en privatliga som heter Svenska FinansTwitter. Varje liga har dessutom en skill-poäng baserat på medlemmarnas resultat, vilket innebär att även ligorna tävlar mot varandra och vi lär visa vilka som är bäst oavsett typ av marknad! Introduce.se som bevakar små- och medelstora bolag på börsen och nyhetsbyrån FinWire har gått in som sponsor för tävlingen.

På betto.se kan man logga in med hjälp av Facebook och Twitter, det går bra att använda sin Facebook om man känner för det men smidigast vore det om vi fortsatte att använda våra Twitterprofiler.


Reglerna är följande:

Tanken bakom Betto är att man ska gissa slutresultatet på matcher, och på så sätt få så mycket poäng som möjligt. Man kan ändra sitt resultat fram till avspark på varje match, och när matchen är över delas poäng ut till alla som har något av följande rätt:

10 poäng Helt korrekt resultat
8 poäng Rätt vinnare och målskillnad (t.ex. om du bettat 4-2 men slutresultatet blev 2-0)
6 poäng Rätt vinnare (t.ex. om du bettat 2-0 men slutresultatet blev 1-0)
6 poäng Annat oavgjort resultat (t.ex. om du bettat 2-2 men slutresultatet blev 1-1)

Vinstfördelningen kommer ske enligt följande:
1a pris: 1000 kr presentkort på Adlibris (Sponsrat av Introduce.se)
2a pris: 500 kr presentkort på Adlibris (Sponsrat av Introduce.se)
3e pris: 2 månader tillgång till FinWire News (Värde 798 kr)


Anmälan görs genom att signa upp på betto.se och för att sedan gå med i gruppen Svenska FinansTwitter, lösenordet till gruppen är EkkaLundin och det går även att gå in via den här länken.


Frågor och funderingar tar jag gärna emot på Twitter eller på kommentarsfältet nedanför. Lycka till!