Telia är upp drygt 12% sedan mitten av april. Dags för rekyl. Aktien har slagit i MA-200 och topparna från okt -13 och nov -13 agerar som motstånd. Rekylen är dock inte bekräftad. Skulle kunna tänka mig att vi ska ner till 48 för att sedan fortsätta uppåt. RSI visar också en hög nivå.

tlsn21maj

 

SCA släppte i månadsskiftet april/maj en kvartalsrapport som inte levde upp till förväntningarna. Aktien gick ner till 175 och rekylerade upp till den negativa trendlinjen där vi befinner oss idag. Läge att gå kort. Målkurs drygt 180 kr där vi hittar en topp för exakt ett år sedan men också en trendlinje. Dock finns det kraft kvar enligt RSI.

sca21maj

 

SSAB har från juni-13 till idag gått upp 41,22%. Det har varit mycket positiva nyheter kring bolaget och aktien har fått en liten turn-around. Trots detta är aktien ner över 44% över en 3-årsperiod. Men jag tror att det är dags för en liten andningsperiod innan det ska vidare upp. Aktien slog förra veckan i motståndet kring dryga 59 där vi hittar en topp från årsskiftet 12/13. Idag stängde aktien på 58,20 och jag tror att vi ska ner minst till 54 innan det är dags att fortsätta uppåt. RSI visar också upp extremt höga nivåer.

ssab21maj

 

Samtliga grafer är framtagna med hjälp av ProRealTime som hittar via IG Markets. Mer information om programmet tänkte jag ta senare under ett inlägg.

Har du några övriga frågor får du kommentera nedanför eller kontakta mig här!